WISH! to style

Geen evenement of feestelijke gelegenheid is hetzelfde en behoeft dan ook steeds een persoonlijke en eigen aanpak. Wij verdiepen ons in de achterliggende gedachtes en wensen van onze relaties en zetten deze om in een creatief en origineel sfeerplan.

Events:
Door onze jarenlange ervaring binnen de evenementenbranche op zowel organisatorisch- als op stylinsgebied weten wij wat er speelt in de markt en wat de nieuwste trends zijn. Wij luisteren en kijken goed naar onze relaties en creëren daaromheen een verrassend stylingsconcept. Door nauwe samenwerkingsverbanden hebben wij met onze leveranciers korte lijnen en kunnen wij scherpe prijzen bieden voor een op maat gemaakt concept.
Ga naar WISH! Events

Private party`s:
Indien gewenst creëren wij de meest bijzondere en verrassende sferen bij u thuis of in uw eigen tuin. Heeft u de mogelijkheid om op een unieke plek uw eigen feest, diner of bruiloft te kunnen organiseren dan adviseren en begeleiden wij u graag met de styling en de organisatie. Alles wat bijdraagt aan de juiste sfeer kunnen wij voor u realiseren.
Ga naar WISH! Private events